Dataanalyse

Besitter bedriften store mengder data, men trenger hjelp med å skape verdi av all den tilgjengelige dataen?

Mer data har blitt generert i løpet av de siste fem årene enn i hele menneskets historie tilsammen. Å kunne utnytte og lære av virksomhetens data for å ta bedre beslutninger, har derfor blitt et viktig konkurransefortrinn.

Alle selskaper, uansett størrelse, kan bruke moderne dataanalyse for å forstå dynamikken som driver deres virksomhet. I motsetning til dyp læring, som ofte krever gigabyte eller terabyte med data, kan dataanalyse-metoder benyttes på tvers av de fleste datastørrelser.

Hos Sannsyn tilbyr vi analyser på produksjonsnivå, men også mer utforskende dataanalyser.

Alle våre data science- og big data-prosjekter begynner med en fase av undersøkende dataanalyse («exploratory data analysis», EDA» hvor vi samarbeider med våre kunder for å identifisere trender, hypoteser og funksjoner rundt dataene deres. Vi er overbevist om at for å implementere en robust data-pipeline, må man ha en sterk kvalitativ og kvantitativ forståelse av dataene man jobber med. Sannsyn bruker en rekke metodologier i EDA-fasen av et prosjekt, inkludert Bayesian-analyse, Frequentist Statistical Testing, Graphical Methods, Feature Extraction, og Unsupervised Learning for å bidra til å utvikle hypotese og identifisere trender i våre kunders data for å gi umiddelbar avkastning på investeringen og gi grunnlag for mer avanserte dataprosjekter, der vi jobber med dyp læring eller Reinforcement Learning.

Kontakt oss

Sannsyn AS

c/o Epicenter

Edvard Storms gate 2 0166 Oslo, Norway

+ 47 905 31 877

info@sannsyn.com

Personvernerklæring