Maskinlæring

Maskinlæring eller det man på engelsk kaller «machine learning» handler om å identifisere mønstre i store mengder data for deretter å ta intelligente beslutninger (automatisering), men også forutse hendelser og resultater.

Både autonome kjøretøy, talegjenkjenning, målrettet reklame og anbefalinger (f.eks produkter, filmer og musikk) baserer seg i stor grad på maskinlæring.

Maskinlæring baserer seg på statistiske modeller, matematisk optimalisering og algoritmer og er slik sett ikke et nytt fagfelt, men maskinlæring som fagfelt har utvilsomt blitt mer aktuelt med kraftigere teknologi, mer avanserte algoritmer og stadig mer data. Maskinlæring regnes som et subdomene innen kunstig intelligens.

Sannsyn har jobbet med maskinlæring siden oppstarten i 2012 og regnes i dag som et av Norges ledende selskaper innen dette området. Vi har ved mange anledninger jobbet i prosjekter, der vi bruker dyp læring og dype nevrale nettverk og annen form for maskinlæring. Ta gjerne kontakt om du ønsker å vite mer om vår kompetanse på dette området!

Kontakt oss

Sannsyn AS

c/o Epicenter

Edvard Storms gate 2 0166 Oslo, Norway

+ 47 905 31 877

info@sannsyn.com

Personvernerklæring