Media – Redaksjonell støtte fra maskinlæring og rike søk

Sannsyn har lang erfaring med datahåndtering og artikkelanalyse. Vi har jobbet for flere av Nordens største mediekonsern og nettaviser.

Personaliseringsplattformen til Sannsyn kan brukes for å følge atferden i en nettavis og anbefale artikler i sanntid, med mål om økt tilfredshet blant leserne og flere sidevisninger. Noe av det som er krevende med mediebransjen er at nyhetsartikler ofte har kort levetid, noe som krever spesialtipasninger av algoritmene. En utfordring er at lesemønsteret er annerledes på hverdager og i helger. Morgen, lunsj, ettermiddag og kveld har også forskjellige leser-karakteristikker. Vår teknologi og våre eksperter er godt kjent med denne typen utfordringer.

Sannsyn har også en velutviklet språkteknologi som gjør at vi kan analysere enorme mengder data og trekke ut metadata på tvers av artikler. Vi har bistått flere av Nordens største mediekonsern og Universitet i Oslo med store analyseprosjekter, der vår språkteknologi og kompetanse har vist seg meget konkurransedyktig.

Neste innlegg

Kontakt oss

Sannsyn AS

c/o Epicenter

Edvard Storms gate 2 0166 Oslo, Norway

+ 47 905 31 877

info@sannsyn.com

Personvernerklæring