Om Sannsyn

Sannsyn er et av Norges ledende fagmiljøer innen bruk av big data, data science, algoritmer og nevrale nettverk, det vi på folkemunne ofte kaller kunstig intelligens.

Vi leverer både teknologi og rådgiving som gjør at bedrifter kan jobbe mer datadrevet og på den måten oppnå store konkurransefortrinn. Vi bruker gjerne innovative teknologier som maskinlæring og naturlig språkbehandling i kombinasjon med søk og statistisk analyse for å gi våre kunder nødvendig innsikt og muligheter for en mer datadrevet hverdag.

Vår erfaring er at innovasjon kommer i grensesnittet mellom kompetente kunder og spesialistmiljøer som Sannsyn, der man sammen skaper gull ved hjelp av store mengder data, Sannsyns teknologi og mye kompetanse. Sammen bygger vi for eksempel markedets mest avanserte data-sjøer, samt løsninger for personalisering og interne søkemotorer.

Vi har i hovedsak kunder innen retail, media og finans.

Sannsyn ble etablert i 2012 og har hovedkontor på Epicenter i Oslo (se kart til Epicenter). Største eier i Sannsyn er IT-selskapet Pearl Group.

For å hjelpe våre kunder har vi satt sammen et meget kompetent team som består av data scientists, matematikere, UX/UI-spesialister og utviklere som alle er opptatt av å fordype seg i nye dataspråk, vitenskap og nye løsninger. Under kan du lese litt om noen av våre ansatte.

Morten Krogh-Moe

CEO

Leder i Sannsyn og seniorrådgiver. Bred erfaring med dataanalyse og maskinlæring fra både retail- og mediesektoren.

Petter Egesund

CTO

Senior arkitekt og en klassisk "geek", men med en solid forretningsforståelse og lang erfaring med personalisering og maskinlæring.

Lise B. Nesheim

COO

En teknisk og markedsorientert leder med lang erfaring innen datahåndtering og analyse.

Ole Martin N. Evensmo

CMO

Tidligere gründer av eHandel.com. Jobbet for selskaper som Komplett Group, Jernia, Elkjøp Nordic og David-Andersen.

Kontakt oss

Sannsyn AS

c/o Epicenter

Edvard Storms gate 2 0166 Oslo, Norway

+ 47 905 31 877

info@sannsyn.com

Personvernerklæring