Om Sannsyn

Sannsyn leverer teknologi og rådgiving som gjør at bedrifter kan jobbe mer datadrevet og på den måten oppnå store konkurransefortrinn. 

Sannsyn er et av Norges ledende fagmiljøer innen bruk av big data, data science, algoritmer og nevrale nettverk, det vi på folkemunne ofte kaller kunstig intelligens. Kunnskapen bruker vi for å hjelpe privat og offentlig sektor med å jobbe datadrevet.

Vi bruker gjerne innovative teknologier som maskinlæring og naturlig språkbehandling i kombinasjon med søk og statistisk analyse for å gi våre kunder nødvendig innsikt og muligheter for en mer datadrevet hverdag.

Vår erfaring er at innovasjon kommer i grensesnittet mellom kompetente kunder og spesialistmiljøer som Sannsyn, der man sammen skaper gull ved hjelp av store mengder data, Sannsyns teknologi og mye kompetanse. Sammen bygger vi for eksempel markedets mest avanserte data-sjøer, samt løsninger for personalisering og søk.

Vi har i hovedsak kunder innen retail, media og finans., men opplever nå økt interesse også fra andre informasjonsintensive sektorer.

Sannsyn ble etablert i 2012 og har hovedkontor på Epicenter i Oslo (se kart til Epicenter). Største eier i Sannsyn er IT-selskapet Pearl Group.

For å hjelpe våre kunder har vi satt sammen et meget kompetent team som består av data scientists, matematikere, UX/UI-spesialister og utviklere som alle er opptatt av å fordype seg i nye dataspråk, vitenskap og nye løsninger.

Kontakt oss

Sannsyn AS

c/o Epicenter

Edvard Storms gate 2 0166 Oslo, Norway

+ 47 905 31 877

info@sannsyn.com

Personvernerklæring