Om Sannsyn

Sannsyn er et teknologiselskap som har som mål å gjøre data til et av de viktigste konkurransefortrinnene hos våre kunder.

Våre kunder har høy kompetanse på sin vertikal og mye kundedata, mens Sannsyn leverer teknologi og tjenester som gjør det mulig å skape personaliserte og unike kundereiser. Vår erfaring er at innovasjon kommer i grensesnittet mellom kompetente kunder og spesialistmiljøer som Sannsyn, der man sammen skaper gull ved hjelp av store mengder data, avansert teknologi og mye kompetanse.

Forretningsidé

Vår forretningsidé kan forklares ved at vi realiserer verdien av dataen som finnes i din organisasjon og automatiserer denne verdiskapningen. Løsningen vår er enkel å implementere, har et brukervennlig administrasjonsverktøy for sanntidsrapportering og gir innsikt med en gang. I tillegg har vi data scientists som kan hjelpe deg med å finne ny og viktig innsikt. Vi skreddersyr også løsningen ved behov.

Vi ble etablert i 2012 og har vårt hovedkontor på Epicenter i Oslo.

Kompetanse

For å hjelpe våre kunder har vi satt sammen et meget kompetent team som består av data scientists, matematikere, UX/UI-spesialister og utviklere som alle er opptatt av å fordype seg i nye dataspråk, vitenskap og nye løsninger. Under kan du lese litt om noen av våre ansatte.

Morten Krogh-Moe

Daglig leder

Leder i Sannsyn og seniorrådgiver. Bred erfaring med dataanalyse og maskinlæring fra både retail- og mediesektoren.

Petter Egesund

Tech Lead and Architect

Senior arkitekt og en klassisk "geek", men med en solid forretningsforståelse og lang erfaring med personalisering og maskinlæring.

Lise B. Nesheim

Team Manager & senior utvikler

En teknisk og markedsorientert team leder med lang erfaring innen datahåndtering og analyse.

Ole Martin N. Evensmo

Markedssjef

Tidligere gründer av eHandel.com. Jobbet for selskaper som Komplett Group, Jernia, Elkjøp Nordic og David-Andersen.

Kontakt oss

Sannsyn AS

c/o Epicenter

Pilestredet 33

0166 Oslo, Norway

+ 47 90531877

info@sannsyn.com