Varehandel – Personalisering på tvers av kanaler

Sannsyn er et maskinlæringsselskap som hjelper butikkjeder og nettbutikker med å utnytte datadrevet kundeinnsikt.

Personalisering betyr at hver eneste kunde blir presentert produkter som er tilpasset akkurat dem, automatisert og i sanntid. Slik teknologi har vist seg å være avgjørende for alle som har fått til å skape en god kundereise og gjør at man vil kunne konkurrere mot en stadig mer internasjonal e-handel. Sannsyns personaliseringsmotor er basert på maskinlæring og øker raskt konverteringen i både digitale og mer tradisjonelle kanaler.

Skap en personlig handleopplevelse

Vårt fokus er å skape mest mulig verdi av våre kunders data i deres eget øko-system gjennom automatisert personalisering og relevans i kundereisen i sanntid. Dette gjør vi basert på kundens egen transaksjons- og interaksjons- data.

ARK Bokhandel er en av våre caser. Der står vi bak Norges kanskje mest avanserte implementasjon av anbefalings-/ personaliseringsteknologi der hele ARKs økosystem er integrert.

Man kan starte en slik personaliserings-reise med å forbedre den interne søkemotoren, eller man kan personalisere en kanal som mail eller nettbutikken. Det er mange innganger til å jobbe mer automatisert og datadrevet med kundeinnsikt. Vi har API’er som gir en lav terskel for å rulle ut dette.

Sannsyn er eksperter på personalisering

Vi leverer i enkleste form anbefalere av typen ”de som kjøpte denne kjøpte også””anbefalt for deg””nyheter for deg”, «populære produkter akkurat nå» og ”kategoribaserte anbefalinger”, men dette er bare enkle utgangspunkt.

Vi tilpasser også e-post til hver enkelt kunde, personaliserer varsler i app og gjør søket på nettsiden ditt smartere. Sannsyn krever ikke noen endringer i kundens eksisterende arkitektur, men beriker eksisterende tekniske løsninger gjennom vårt API. Alle som har transaksjonsdata, har det som trengs for å skape verdi – og det er som nevnt lav terskel for å komme i gang.

Se video:

Fra enkle produktanbefalinger til markedets mest avanserte anbefalingsløsninger

Vår målsetning er å hjelpe våre kunder i gang og gjøre dem i stand til å videreutviklere sin datadrevne konkurransekraft og kompetanse innen området.

Sannsyn jobber vanligvis med mellomstore og store nettbutikker og kjeder. Eksempler på kunder i dag er Anton Sport, Ark Bokhandel, Felleskjøpet, Bokklubbene og Berggård Amundsen – vi har både B2C- og B2B-kunder.

 

Mens Felleskjøpet har startet enkelt med produktanbefalinger på nettsidene sine, er ARK Bokhandels implementasjon Norges mest avanserte personaliserings-løsning. De tar utgangspunkt i transaksjonsdata fra deres ca 140 fysiske butikker og bruker denne i alle digitale kanaler, som nettbutikk, app og mail. Opparbeidet innsikt, som treffprosent, svingninger i kjøp og kanaler, visninger av anbefalinger og treffsikkerheten på disse, er tilgjengelig i et dashboard som også kan brukes til å konfigurere løsningen.

 

Sannsyn tilbyr også konsulenttjenester innen data science, der vi hjelper våre kunder med å bygge kompetanse og komme i gang med analyser.

Vi gjør dine data til dine viktigste konkurransefortrinn!

Neste innlegg

Kontakt oss

Sannsyn AS

c/o Epicenter

Edvard Storms gate 2

0166 Oslo, Norway

+ 47 90531877

info@sannsyn.com