Varehandel – Økt konkurransekraft ved hjelp av data

Sannsyn er et maskinlæringsselskap som hjelper butikkjeder og nettbutikker med å utnytte datadrevet kundeinnsikt.

Det er mange innganger til å jobbe mer automatisert og datadrevet med kundeinnsikt.  Man kan starte en slik data-reise med å forbedre den interne søkemotoren, eller man kan personalisere en kanal som mail eller nettbutikken og senere personalisere stadig flere kanaler.

Sannsyn jobber vanligvis med mellomstore og store nettbutikker og kjeder. Eksempler på kunder i dag er Anton Sport, ARK Bokhandel, Felleskjøpet, Bokklubbene og Berggård Amundsen – vi har både B2C- og B2B-kunder.

Mens Felleskjøpet har startet enkelt med produktanbefalinger på nettsidene sine, er ARK Bokhandels implementasjon trolig Norges mest avanserte personaliseringsløsning. De tar utgangspunkt i transaksjonsdata fra deres ca 140 fysiske butikker og nettbutikken, og bruker denne i alle digitale kanaler, som nettbutikk, app og epost. Opparbeidet innsikt, som treffprosent, svingninger i kjøp og kanaler, visninger av anbefalinger og treffsikkerheten på disse, er tilgjengelig i et dashboard som også kan brukes til å konfigurere løsningen.

Se video:

Vi opplever nå også økende interesse for vår kompetanse på å bygge såkalte data-sjøer, der vi samler både strukturerte og ustrukturerte data på ett sted og bruker avansert analyse og kunstig intelligens for å skape ny og viktig innsikt.

Vi gjør dine data til bedriftens viktigste konkurransefortrinn!

Neste innlegg

Kontakt oss

Sannsyn AS

c/o Epicenter

Edvard Storms gate 2

0166 Oslo, Norway

+ 47 90531877

info@sannsyn.com