Teknologi

Med Sannsyns teknologi kan du skape konkurransefortrinn ved hjelp av dine egne data. Vi har blant annet løsninger for søk og personalisering.

Sannsyns teknologi og kompetanse gjør det mulig å samle inn data fra alle kundens berøringspunkter i sanntid. Våre løsninger brukes av flere av Norges største bedrifter og tåler svært høy belastning.

Ved hjelp av algoritmer og avansert indekseringsteknologi filtrerer Sannsyn ut støyen og skaper intelligente profiler som vi bruker for å personalisere innholdet på ditt nettstedet, mobilapp, nyhetsbrev og andre relevante berøringspunkter. Vi hjelper deg kort og godt med å automatisere og forbedre den kontinuerlige dialogen med kundene dine.

Basert på vår kompetanse og avanserte datateknologi bistår vi i økende grad bedrifter med å bygge data-sjøer. Store bedrifter sitter ofte på enorme mengder data.  Ved hjelp av alt fra vanlige statistiske analyser av big data til mer avansert bruk av kunstig intelligens i form av nevrale nettverk og dyp læring, skaper vi gull av deres data.

Med vår teknologi kan vi også optimalisere deres interne søkemotor, noe som vil gi de besøkende bedre og mer relevante søkeresultater når de søker.

Vår teknologi og kompetanse kan brukes i de fleste bransjer, men per i dag jobber vi mest med varehandel, finans og media.

Kontakt oss

Sannsyn AS

c/o Epicenter

Edvard Storms gate 2 0166 Oslo, Norway

+ 47 905 31 877

info@sannsyn.com

Personvernerklæring